Ez az oldal cookie-kat használ. Az OK gomb megnyomásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. OK
Menü
+36 20 804-1805
Ön itt jár: > >

Rólunk

A lampafutar.hu egy online webáruház, ahol lámpák és kiegészítőik értékesítésével foglalkozunk. A Lámpafutár webáruházunkban jelenleg közel 5000 terméket kínálunk országos kiszállítással.

A cég története 2009-ben kezdődött, Csábi István EV.  családi vállalkozásként kettő fővel egy 100 nm-es  üzlethelyiségben megkezdte működését, mint kiskereskedés.

Célunk kezdettől fogva az, hogy a vásárlóink számára a villamos szerelési anyagok,  világítástechnikai-, háztartási elektromos cikkek, ventillátorok, kapumozgatók és egyéb termékek  megvásárlását a lehető legversenyképesebb árakon kínáljuk. Készleten nem tartott árukat, megrendelésre,  köszönhetően a gyártókkal valamint az importőrökkel a közel, mint egy-évtizedes sikeres együttműködésnek -  általában 1-2 nap alatt biztosítani tudjuk. Rendkívül széles beszállító körünknek, jó kapcsolatainknak  köszönhetően a piacon fellelhető valamennyi új és régebbi márkájú termék beszerzését rövid határidővel,  gyakran még aznap teljesíteni tudjuk. Szerződött partnereink részére, illetve nagyobb megrendelés esetén ingyenes kiszállítást biztosítunk. Szívesen látunk és várunk minden kedves érdeklődőt, vásárlót a webáruházban vagy  személyesen az üzletünkben.

Reméljük felkeltettük érdeklődését és teljes mértékben kitudjuk szolgálni az Ön igényeit.

Szolgáltató adatai: 

Neve: Csábi István EV.
Székhelye: 2660. Balassagyarmat, Kossuth Lajos út 70.
Nyilvántartási száma: 3551915 
 
Elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@lampafutar.hu
Adószáma: 49277445-2-32
Telefonszáma: +36 20 804-1805
Weboldal címe: https://www.lampafutar.hu/